dilluns, 3 de novembre del 2014

Els crits de la Crida

Una explicació col·lectiva i autònoma del projecte rupturista Crida per Mollet1


Anna Jiménez: “En aquests anys de crisi, com tots sabeu, hem vist com han aparegut quantitat de moviments socials: la PAH, les Marxes de la Dignitat, la Marea Groga... i la gent d’aquests moviments ens hem anat trobant als carrers, a les places i tot això ho hem fet amb un objectiu: aconseguir que la política deixi d’estar en mans dels poderosos i que els interessos de la gent passin per davant dels econòmics.”
Miguel Bárcena: “És que és ara o mai. O sigui, que vivim un moment històric que és clau per poder canviar les coses!”

Jaume Noró: “... i la Crida per Mollet és això. És un intent d’aplegar forces per fer les coses diferent.”
Marina Escribano: “Quan parlem de Crida no és només d’aquí de Mollet. El que diem és que volem destronar el règim a tot arreu. Sorgeix a Mollet, però a la vegada està sortint a Sabadell, Cardedeu...”
Daniel Vilardell: “I per tant a plantejar-nos, no només resistir, sinó respondre. I per tant, passar de la protesta a la proposta.”
Òscar Atiki: “... però que no venim a arreglar els problemes a ningú, sinó que venim a crear una eina, un projecte, que serveixi perquè entre totes ens arreglem els nostres problemes.”
Veí i veïna de Can Borrell: “ – Si no la cambiamos nosotros, con estas cosas y estas reuniones que hacemos, nadie nos la va a venir a cambiar!
- ¡Y lucha, sobretodo lucha! Porqué si no solo eso…”
Pare Bárcena: “Lo que sí que me gustaría es que esto no quedara aquí, y que fuera cada vez de menos a más… y que fuera como una pequeña bola de nieve y que llegara enorme hasta el final.”
President AAVV Plana Lledó: “A ver si hacemos una política conjunta, con Podemos y totas la fuerzas que sean de izquierdas, y que cambiemos estos gobiernos que nos han estado machacando.”
Enric: “Y deciros también que esto está abierto a todo el mundo. Todo el mundo sabe aportar, aunque no lo parezca, no es necesario ser un arquitecto ni un político.”
Anna Jiménez: “I espero, que també a la Crida ens trobem amb gent que a dia d’avui encara no ho teniu clar, però que potser demà digueu: <Doncs sí escolta! Això s’ha de canviar, i per canviar-ho ho he de fer jo, perquè ningú em vindrà a salvar!>”
Guifré Bombilà: “<A veure quan algú fa alguna cosa...>, <A veure quan algú arregla això...>... i això, aquestes frases ens les hem de treure del cap. Això no ens farà guanyar! És: <A veure quan comencem nosaltres a canviar les coses!>”
Daniel Vilardell (citant Gramsci): “Instruïu-nos, perquè necessitarem tota la vostra intel·ligència. Mobilitzem-nos, perquè necessitarem tot l’entusiasme. I finalment, organitzem-nos, perquè necessitarem tota la força!”
Anna Jiménez (citant Martí Pol): “...que tot està per fer, però que, entre totes, el canvi serà possible!”

Més vídeos del projecte:
- 2ona Assemblea

- Càpsula Desperta Mollet:

1: Més informació al web, Facebook i Twitter de la Crida per Mollet, i a "Canviarem la història".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada